monitorulcj.ro Menu
Politică

Consilierul local Loredana Pop iese la pensie din apartamentul primit de la Primărie

Consilierul local Loredana Pop iese la pensie din apartamentul primit de la Primărie

Liberala Loredana Pop își prelungește din nou șederea în locuința de la Primărie.

Pe ordinea de zi a ședinței care va avea loc săptămâna viitoare figurează un proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de locațiune a unor contracte având ca obiect locuințe construite de către A.N.L., situate în municipiul Cluj-Napoca, strada Taberei nr. 2- Tâşnad nr. 10. Proiectul care vizează o prelungire până în  aprilie anul viitor este iniţiat de colegii liberali ai Loredanei Pop.

Loredana Pop (PNL) este unul dintre cei mai noi şi mai relexaţi consilieri locali și face parte din vechiul PDL. Ea a ajuns în CL în 2015, odată cu plecarea consilierilor Adrian Popa și Ovidiu Turdean.


Potrivit CV-ului său, Pop a avut o ascensiune liniștită și fără griji în carieră. Născută în 1982 lângă Vatra Dornei, Loredana Pop a absolvit la Cluj Facultatea de Administraţie Publică în 2005 şi, un an mai tîrziu, s-a angajat direct secretară a deputatului pe atunci, Daniel Buda. De asemenea, ea a absolvit și Facultatea de Drept la Universitatea Dimitrie Cantemir, iar acum face parte și din Baroul Cluj. Loredana Pop nu s-a remarcat până acum decât printr-o locuinţă ANL "primită" de la fostul viceprimar Radu Moisin şi prin faptul că a reușit să intre în Barou doar la a doua „strigare”. 

În urmă cu câțiva ani, Loredana Pop, pe atunci iubita viceprimarului PDL Radu Moisin şi secretara lui Daniel Buda, pe atunci deputat PDL, a primit repartiţie într-un apartament ANL. Primăria nu a vrut să explice în ce a constat „punctajul” care a departajat-o în faţa altor zeci de solicitanţi. Chiar dacă repartiţia nu a fost ilegală, în mod cert moralitatea ei a fost și rămâne discutabilă. Cum de altfel, discutabilă este acum și moralitatea prelungirii acestui contract, chiria fiind mai degrabă simbolică -aproximativ 100 lei.


Potrivit declaraţiei de avere de pe site ul Primăriei Cluj Napoca, Loredana Pop are un autoturism Fiat Punto. De la Consiliul local a obţinut aproximativ 8.000 de lei, iar de la un cabinet de avocatură a obţinut aproape 11.000 lei.

Potrivit ultimului raport de activitate, în perioada ianuarie 2015 -decembrie 2015, Pop  a avut 15 inițiative, semnate alături de consilieri și primar și a intervenit de cinci ori.

Etichete: anl loredana pop