monitorulcj.ro Menu
Politică

PNL Cluj acuză: parlamentarii PSD au dat dovadă de autism şi nu au susţinut proiectele Clujului

Ieri, în cadrul şedinţei de plen comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului, s-a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor în forma propusă de Guvern.

Parlamentarii PNL Cluj au depus o serie de amendamente la Legea Bugetului, la capitolul infrastructură, amendamente care se referă la finanţarea lucrărilor pentru Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, tronsonul Cluj Vest-Mihăieşti (24 km),  Suplacu de Barcău-Borş (64,5 km) şi Mihăieşti-Suplacu de Barcău (76 km).

“Din păcate, parlamentarii PSD au dat dovadă de autism şi nu au susţinut aceste proiecte, drept urmare, toate amendamentele au fost respinse.


PNL Cluj îşi exprimă profunda dezamăgire faţă de gestul parlamentarilor PSD, în mod special a parlamentarilor PSD Cluj în frunte cu Horia Nasra, de a respinge finanţarea acestor proiecte de o importanţă majoră nu doar pentru cetăţenii judeţului Cluj ci pentru cetăţenii întregii Transilvanii. PSD a arătat încă o dată că pentru ei nu a contat încrederea şi votul acordat de cetăţeni şi demonstrează că ei susţin doar legile şi proiectele care îi favorizează, iar acest lucru s-a putut observa şi prin modificarea Codului Penal şi de Procedură Penală din zilele trecute.

Suntem curioşi să ştim care este părerea cetăţenilor care au acordat în 11 decembrie votul lor celor de la PSD iar acum constată că acest partid îi sfidează systematic”, spun reprezentanţii PNL Cluj.


Aleşii social democraţi clujeni deputaţii Cornel Itu, Horia Nasra şi senatorul Vasile Ilea nu s-au sinchisit să răspundă la telefon reporterului Monitorul de Cluj pentru a oferi explicaţii şi a exprima un punct de vedere.

Vă reamintim că luna trecută primarul municipiului Cluj Napoca Emil Boc le cerea parlamentarilor să susţină proiectele Clujului şi le-a adresat o scrisoare în acest sens. Primarul îi avertiza pe aceştia că le va aminti periodic să promoveze şi să susţină în Legislativ proiectele clujenilor care, de altfel, i-au ales.