monitorulcj.ro Menu
Politică

Deputații USR continuă protestul în plenul Camerei Deputaților

Deputaţii USR care au rămas peste noapte în plenul Camerei Deputaţilor au fost înlocuiţi de alţi colegi, iar acţiunea de protest a acestora va continua şi în următoarele zile.

"Suntem schimbul doi, au fost colegii noştri peste noapte, noi am venit în această dimineaţă şi vom rămâne aici oricât e nevoie pentru a ţine mesajul străzii aici şi pentru a arăta nemulţumirea noastră profundă într-o situaţie care ni se pare absolut excepţională. În momentul în care Guvernul acţionează banditeşte şi împotriva poporului, noi, ca reprezentanţii săi aici, trebuie să acţionăm şi noi într-un mod excepţional", a declarat deputatul USR Cătălin Drulă, unul dintre parlamentarii care se află acum la acţiunea de protest din plenul Camerei Deputaţilor. 

El a adăugat că din opt în opt ore parlamentarii USR vor fi înlocuiţi, aceştia dorind să protesteze atât în Palatul Parlamentului, cât şi în stradă. 

6 parlamentari USR vor rămâne de veghe la ce a mai rămas din democrație până dimineață la ora 8 când alți colegi ne vor lua locul! Rezistăm pentru voi, pentru copiii noștri! Suntem alături de voi!, a scris anterior pe Facebook şi deputatul clujean Emanuel Ungureanu.

Etichete: protest usr