Politică

Liberalii sunt supărați: Dacian Cioloș pierde dacă intră în PNL

Potrivit unor surse ale Mediafax intrarea lui Dacian Cioloş în PNL i-ar scade credibilitatea şi nu ar oferi multe puncte în plus liberalilor.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, în luna iulie, că eşecul de la alegerile locale din Bucureşti nu îl mai califică pe Cătălin Predoiu pentru funcţia de premier şi că în partid se poartă discuţii şi se fac sondaje pentru a vedea care este profilul premierului pe care electoratul şi-l doreşte, urmând ca liberalii să ţină cont de acesta atunci când îşi vor desemna un prim-ministru.

Surse din PNL au declarat, totodată, pentru sursa citată, că liberalii sunt dezamăgiţi că anumite cercetări sociologice arată că electoralul nu îl mai vede pe Dacian Cioloş la fel de credibil dacă s-ar alătura unui partid politic.


Copreşedintele PNL Vasile Blaga declara, la sfârşitul lunii iunie, că nu va fi paritate PNL-PDL pe listele pentru alegerile parlamentare. Filialele PNL urmau să trimită până pe 15 august prima variantă a listelor pentru parlamentare. Prima şedinţă a conducerii liberale va avea loc luni, 22 august.

Citește și: Emil nu a uitat: "După partid urmează ţara!". Şi vrea

Ultimele Stiri
abonare newsletter