Politică

Dan Tarcea nu vrea în Parlament. Rămâne în funcția de viceprimar

Vechii liberali și-au desemnat candidații pentru alegerile parlamentare, pe locul al treilea pe listă fiind viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea. El a anunțat însă că nu dorește să părăsească conducerea Primăriei.

Dan Tarcea nu vrea în Parlament. Rămâne în funcția de viceprimar Dan Tarcea nu vrea în Parlament. Rămâne în funcția de viceprimar

Dan Tarcea a anunțat pe contul său de Facebook că este onorat să fie validat pe o poziție eligibilă pentru Camera Deputaților, dar rămâne la Cluj să își ducă la capăt mandatul de viceprimar.

“Țin să le mulțumesc colegilor care m-au validat, prin votul lor, pe o poziție eligibilă a listei PNL Cluj pentru Camera Deputaților. Poziția a treia este una care să-mi demonstreze, încă o dată, aprecierea de care mă bucur din partea lor, după votul de încredere pe care l-a reprezentat numirea în funcția de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca. Voi face tot ceea ce-mi stă în putere să nu dezamăgesc. Le mulțumesc, dar îi anunț că nu voi abuza de încrederea lor. Nu voi candida pentru funcţia de deputat în Parlamentul României până nu îmi închei mandatul de viceprimar. Îmi propun ca în această calitate, care mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp, să validez încrederea pe care clujenii ne-au acordat-o, ducând la bun sfârșit proiectele echipei PNL pentru Cluj-Napoca”, a scris Tarcea pe rețeaua de socializare.


Deputatul Adrian Oros este primul pe lista vechilor liberali pentru Camera Deputaţilor, urmat de Marius Mânzat, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Dan Tarcea- viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Dorin Lojigan, primar ul municipiului Câmpia Turzii şi Mircea Abrudean.

Pe lista pentru Senat primele locuri sunt ocupate de Marius Nicoară şi Gabriela Gârboan. Lista acestora va fi completată de foştii democrat liberali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter