Politică

Ce planuri are Horia Nasra pentru PSD Cluj

Noua conducere a PSD Cluj vrea să reconstruiască partidul, astfel că au început deja reorganizările la nivelul unor filiale din județ.

PSD-iștii clujeni vor să reorganizeze câteva filiale din județ, printre care cea de la Câmpia Turzii și Huedin.

Aceștia încep însă cu organizația municipală. Noul șef al PSD Cluj Horia Nasra a constituit noul Birou Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca din care fac parte: Horia Nasra, Augustin Oprea, Răzvan Colcer, Rebeca Uşurelu, Viorel Daniş, Călin Blănari, Cătălin Croitoru, Maria Macrea, Andrei Zorilescu, Olivia Argintariu, Cristian Grigore, Dan Morar, Maria Dan , Vasile Ilea, Tudor Lăpuşan, Alis Costescu, Ioan Păcurar, Adrian Cerlincă, Sergiu Handru, Gheorghe Semenescu, Tothfalusi Andras, Ioan Andraş și Horaţiu Lăpuşan.


Cât despre alegerile parlamentare care vor avea loc în noiembrie, aici nimic nu este bătut în cuie, o listă urmând să fie anunțată la toamnă. În prezent, PSD Cluj are trei parlamentari- doi deputați (Aurelia Cristea și Cornel Itu) și un senator-Alexandru Cordoș care au aceleași șanse ca orice alt social democrat. Rămâne astfel de văzut cine se va regăsi pe lista întocmită de noua echipă a PSD, având în vedere că unii dintre ei au o imagine “șifonată” în prezent.

”O listă vom anunța în toamnă. Toți pornesc de la aceleași șanse, dar este importantă și activitatea lor”, a spus Horia Nasra.   


Vă reamintim, la sfârșitul lunii iunie, președintele PSD Liviu Dragnea a făcut o mutare surprinzătoare şi l-a schimbat pe Remus Lăpuşan cu Horia Nasra la conducerea PSD Cluj. Numirea acestuia a fost făcută de Comitetul Executiv Naţional al PSD, după o analiză a rezultatului alegerilor locale. Această decizie de a-l înlocui pe Lăpuşan cu Nasra a fost luată după ce Remus Lăpuşan şi-ar fi înaintat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Cluj.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a explicat atunci că unii lideri de partid din câteva judeţe şi-au asumat înfrângerea la alegerile electorale locale şi au fost înlocuiţi.

abonare newsletter