Politică

Întâlnirea membrilor PSD Cluj cu Dragnea, fără rezultat. Horia Nasra rămâne preşedinte interimar până la parlamentare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, că Biroul Permanent Naţional a decis ca Horia Nasra să preia şefia filialei PSD Cluj, dar şi a organizaţiei municipale Cluj-Napoca, până la alegerile parlamentare.

”Am luat o decizie administrativă, după prezentarea demisiei de domnul Remus Lăpuşan, preşedintele Organizaţiei PSD Cluj, azi am aprobat o componenţă a Biroului Permanent Judeţean interimar de la Cluj, după discuţiile pe care le-am avut în ultimele zile cu colegii de acolo, preşedinte interimar a fost desemnat domnul Horia Nasra, un tânăr coleg de-al nostru. Biroul Permanent Judeţean este format din 25 de persoane dintre care majoritatea zdrobitoare este formata din tineri din Cluj, cu diverse ocupaţii, (...) şi de asemenea primarii Turda, Gherla şi Dej. În continuare, domnul Remus Lăpuşan este în echipa de conducere”, a spus Dragnea, la finalul BPN.

Liderul social-democrat a anunţat că BPN a decis ca organizaţia municipală a PSD Cluj-Napoca să fie condusă tot de Horia Nasra.


”La organizaţia municipală Cluj nu mai era preşedinte, locul era vacant şi domnul Horia Nasra va gestiona si aceasta funcţie. Această conducere interimară va fi în funcţie până la alegerile parlamentare din acest an. Speranţa tuturor, a noastră în primul rând, şi a tuturor organizaţiilor judeţene este ca la Cluj organizaţia noastră să se deschidă către societate, să aibă un cu totul şi cu totul alt mesaj”, a conchis Dragnea.

PSD Cluj i-a cerut preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, numirea unui alt preşedinte interimar al filialei judeţene în locul lui Horia Nasra, pe motiv că decizia de numire a acestuia în locul lui Remus Lăpuşan s-a luat fără consultarea organizaţiei. Remus Lăpuşan a deţinut funcţia de preşedinte al PSD Cluj din anul 2010, după ce a condus anterior filiala municipală Cluj-Napoca a PSD şi organizaţia de tineret, TSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter