Politică

ALEGERI LOCALE 2016 Octavian Buzoianu: De la viitorul primar vreau rezultate

Octavian Buzoianu, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca, a votat duminică la ora 11.00 în cartierul Grigorescu, la secția de votare numărul 44, aflată în incinta Institutului de Cercetări în Chimie "Raluca Ripan", de pe strada Fântânele. El a venit însoțit de propriul staff de campanie și de echipe ale partidelor care îl susțin.

Octavian Buzoianu, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca, a votat duminică la secția de vot la care era arondat în cartierul clujean Grigorescu. Acesta a fost însoțit la secția de votare de soția sa și de cei doi fii, dar și de echipe ale partidelor politice care îi susțin candidatura, PSD, ALDE, PNŢCD, UNPR şi altele.

"Am votat pentru un Cluj modern, civilizat, un Cluj al copiilor noştri pe care vreau să-l construiesc alături de toţi clujenii. Întreaga lună de campanie am avut emoţii pentru că e o mare provocare să fi în faţa oamenilor şi să încerci să comunici cu oamenii, să încerci să transmiţi şi să convingi ce idei ai şi ce vrei să faci cu adevărat. Şi cred că în această lună am încercat să dau cât mai mult din mine în a transmite un mesaj pe care îl vreau cât mai coerent şi de acuma încolo, indiferent de ce se va întâmpla, să fie preluat şi pus în practică pentru tinerii Clujului în următorii ani. Având în vedere că este o zi frumoasă, le doresc alegătorilor să gândească cu mintea şi să aleagă aşa cum le dictează conştiinţa. De la viitorul primar vreau mult mai mult dinamism, cât mai multă concentrare pe priorităţile Clujului, mult mai multă eficienţă şi mai ales rezultate", a spus Buzoianu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter