Politică

Octavian Buzoianu candidează cu ideile lui Boc

Candidatul independent susținut de PSD își lansează mâine programul electoral în care promite să facă din Cluj „Orașul din România în care îți dorești să trăiești”, exact ceea ce Emil Boc promisese acum 4 ani. Lipsă de inspirație sau furt de idei?

Candidatul independent susținut de PSD și alte partide mici Octavian Buzoianu își lansează joi programul cu care vrea să intre în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca. Buzoianu vine însă cu un mesaj care a mai fost transmis clujenilor la celelalte alegeri.  

Mai exact, acesta adresează alegătorilor un mesaj pe care l-am mai auzit, din gura lui Emil Boc însă. Programul lui Buzoianu se numește “Clujul unui milion de oameni”, cu viziunea “orașul din România în care îți dorești să trăiești”.


Aceeași viziune asupra a ceea ce înseamnă dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca și un mesaj cu un conținut asemănător avea, la alegerile locale de acum patru ani actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, liberalul Emil Boc, acum contracandidat al lui Buzoianu.

La alegerile din 2012 tandemul Boc-Tişe îşi propunea să câştige scrutinul, iar municipiul Cluj-Napoca să devină „oraşul în care să îţi placă cel mai mult să trăieşti“. “Cred că municipiul Cluj-Napoca trebuie să intre într-o nouă etapă de dezvoltare, trebuie să devină oraşul în care să-ţi placă cel mai mult să trăieşti“, spunea la acea vreme, Emil Boc.


Candidatul independent susținut de PSD Octavian Buzoianu pare astfel să fie în pană de idei sau pur și simplu împărtășește valorile de dreapta promovate de liberali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter