Politică

Buzoianu, susținut de încă două partide politice

PNȚ-CD și Partidul Național Democrat (PND) și-au anunțat astăzi, oficial, în cadrul unei conferințe de presă, susținerea candidaturii lui Octavian Buzoianu în lupta pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca.

 “Clujul unui million de oameni” este titlul programului de guvernanță locală al candidatului independent Octavian Buzoianu și are misiunea de a crea un pol modern de stabilitate și dezvoltare regională, dedicat locuitorilor, vizitatorilor și antreprenorilor care doresc să  investească în Cluj-Napoca.

Până în prezent, formațiunile politice PSD+ALDE, PNȚ-CD, UNPR și PND  care și-au anunțat public susținerea candidaturii independente a lui Octavian Buzoianu și retragerea propriilor candidați. Social democrații clujeni au anunțat săptămâna trecută că îl vor susține pe independentul Octavian Buzoianu în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, în locul Aureliei Cristea.


 „Sunt încântat că partide politice de dreapta, centru drepta și stânga au venit alături  de mine și încercăm să consturim viitorul Clujului împreună. Este o dovadă că proiectul meu de a uni toate energiile Clujului pentru binele orașului prinde contur“, a declarat Octavian Buzoianu, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter