Politică

Trei posibili candidați din partea PSD, la Primăria Florești

Social democrații clujeni au anunțat joi trei posibili candidați la Primăria comunei Florești. Aceștia au subliniat că în prezent aproximativ 62% din locuitorii comunei nu știu pe cine vor alege, la scrutinul din 5 iunie.

Candidatul, anunțat săptămâna viitoare

Astfel, doi dintre potențialii candidați anunțați de PSD Cluj sunt Cezar Sănduleanu și Ionuț Moldoveanu, membri ai Organizației PSD Florești. Cel de-al treilea este de fapt un independent, susținut însă de PSD, și anume realizatorul TV Dinu Criste. Pe baza unor sondaje, PSD va alege un singur candidat pe care îl vor anunța săptămâna viitoare.

“Avem trei potențiali candidați, Ionuț Moldovan- om de afaceri și consilier local, Cezar Sănduleanu- inginer economist sau putem susține un independent, în persoana lui Dinu Criste. Am constatat că un independent susținut de PSD ar putea fi cea mai bună soluție pentru Florești. Urmează să avem discuții și să decidem însă 62% dintre locuitorii comunei Florești nu știu pe cine vor susține la alegeri”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.


Cine mai candidează la Florești

La Primăria Florești și-au anunțat deja intenția de a candida mai multe persoane. Astfel, primul care a anunțat că mai vrea un mandat a fost liberalul Horia Șulea, urmat de Julien Munteanu, candidatul din partea partidului lui Mircea Geoană (PSRO). De asemenea pentru Primăria Floreşti se va lupta şi medicul Dan Nicolau.

Ultimele Stiri
abonare newsletter