Politică

PSD Cluj fură startul campaniei electorale: lansează platforme de dezbatere și se gândește la laicitate

În apropierea alegerilor, în goana după voturi, politicienii se gândesc și la clujeni. PSD Cluj va lansa la nivelul judeţului o platformă de dezbatere în care să fie discutate problemele comunității locale.

foto Saul Pop foto Saul Pop

Preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan a anunțat luni că PSD Cluj va lansa la nivelul judeţului o platformă de dezbatere care se va numi Clujul unit.

“PSD Cluj urmează să lanseze o platformă de dezbatere, de polemici la nivelul judeţului Cluj. Platforma se va numi Clujul unit. La această platformă vor putea adera politicieni şi cetăţeni simpli, dar şi ONG-uri, toate persoanele care sunt interesate”, a declarat Remus Lăpuşan.

Președintele PSD Cluj a mai precizat că proiectele viabile vor putea fi incluse ulterior în programul de guvernare locală.

“Ne dorim să vină persoane cu proiecte în zona sportului, în zona de construcţie sau în domeniul culturii, educaţiei civice. Aceste proiecte vor fi discutate, le vom include în programul nostru de guvernare locală, iar după aceea vor putea fi și finanțate”, a mai spus Remus Lăpușan.


De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD Horia Nasra a declarat că i-a propus ÎPS Andreicuț să discute despre laicitate și totodată, laicizarea tinerilor, mai ales în contextul în care el este ateu.

“În ultimii 25 de ani, în universităţile din România s-a predat doar economie neo-liberală, nimic despre ecologie, minorităţi, laicitate.Am vorbit cu domnul Andreicuț, să colaborăm, să discutăm despre laicitate. Eu sunt ateu”, a spus Nasra.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter