Politică

Liberalii clujeni nu au reușit să îl excludă pe Seplecan din partid. Președintele CJ Cluj: "Nu mă voi prezenta nici la viitoarea ședință"

Liberalii s-au întrunit vineri în ședință unde au votat doar pentru inițierea demersurilor privind sancționarea președintelui Consiliului Județean Mihai Seplecan.

O altă ședință va avea loc săptămâna viitoare, mai exact în 23 octombrie.

„Am avut pe ordinea de zi acest punct -inițierea demersurilor privind sancționarea lui Mihai Seplecan. Am decis astăzi să inițiem aceste demersuri pentru sancționarea lui. Se doreșete sancționarea lui Seplecan pentru tot disconfortul pe care l-a creat și îl creează în partid și la adresa liderilor. Sigur, va putea participa și el la ședința care va avea loc săptămâna viitoare pentru a se apăra și a exprima un punct de vedere”, a declarat Marius Nicoară, co-președintele PNL Cluj.


În cadrul Biroului Politic Județean au fost peste 90 de voturi pentru inițierea acestor demersuri și un singur vot împotrivă.

Sancționarea lui Seplecan pornește de la mustrare, avertisment și poate ajunge până la excludere.


Joi, Seplecan le atrăgea atenția colegilor de partid că nu îl pot exlude pentru că există doar un statut aprobat al PNl, însă nu există un regulament și un cod etic aprobate în Consiliul Național.

Mihai Seplecan îi ironizează acum pe colegii săi de partid, dar în același timp se declară dezamăgit de faptul că după 10 ani în PNL aceștia vor să îl înjunghie în spate.


“Sunt foarte dezamăgit de anumiți politicieni în cuvântul cărora am crezut și care au fost aleși de cetățeni până la urmă. Am rămas foarte dezamăgit când am văzut că nu s-au ținut de cuvânt și nu m-au sancționat și dat afară din partid.

Nu mă voi duce nici data viitoare, sunt foarte speriat și nu mai pot de frică. Am totuși alte lucuri mai bune de făcut, sunt multe de făcut pentru clujeni.


Vreau să mai spun că mă doare sufletul pentru că sunt de 10 ani în PNL, mi-am pierdut tinerețea și ani din viață pentru a lucra și a rămâne în acest partid alături de niște oameni care astăzi vor să îmi bage cuțitul în spate.

Să stea liniștiți că nu voi mai sta mult la Consiliul Județean, doar până în iunie anul viitor, când voi fi primarul municipiului Cluj-Napoca”, a spus Seplecan.  

abonare newsletter