Politică

Pleacă sau nu pleacă (în viitorul apropiat) Moisin de la Consiliul Local Cluj-Napoca?

Liberalul Radu Moisin nu confirmă informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar pleca din forul local, dar nici nu lămureşte neapărat lucrurile.

Zilele trecute, ziardecluj.ro scria despre o posibilă plecare a consilierului local liberal Radu Moisin din forul local.  Mai exact, site-ul prevedea o retragere în contextul unor divergenţe pe care Moisin le-ar fi avut cu primarul Emil Boc.

Contactat telefonic de Monitorul de Cluj pentru a confirma sau infirma informaţiile, Radu Moisin nu a lămurit lucrurile foarte clar.


„Nu au fost divergenţe, relaţia mea cu primarul Emil Boc este o relaţie colegială bună, aş putea spune că avem chiar o relaţie amicală, iar în acest moment nu este cazul de o plecare a mea din Consiliul Local Cluj-Napoca. Probabil că la un moment dat voi face o analiză, dar repet, în acest moment nu se pune astfel problema, nu este o chestiune de zile. Acum mă concentrez pe prezent, nu pe viitor“, a spus Radu Moisin.  

De asemenea, vă reamintim că zilele trecute, Moisin anunţa pe pagina sa de Facebook că şi-a încheiat mandatul la Organizaţia de Tineret a fostului PDL Cluj.

abonare newsletter