monitorulcj.ro Menu
Politică

Traian Băsescu: Nu îmi e teamă că o să fiu arestat și nici de evoluția dosarelor. Ştiu că mereu am respectat legea

Traian Băsescu a declarat duminică seara, referitor la deschiderea dosarelor, care inițial fuseseră închise, că Tiberiu Nițu a început să fie vânător de fost președinte.

”E o vânătoare”, a declarat fostul șef al statului în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, difuzată la B1 TV și moderată de Silviu Mănăstire.

Acesta a declarat că nu îi este teamă că va fi arestat, chiar dacă dosarul ”Casa Mihăileanu” a fost redeschis.

”Nici măcar nu îmi este frică de evoluția dosarelor, fie că e vorba de dosarul Mihăileanu, dosarul cu pământul, cu spălarea de bani sau orice alt dosar. Știu că întotdeauna am respectat legea”, a mai spus acesta.

”Știam că Nițu este vânător de teroriști la Revoluție. Acum văd că a început să fie vânător de fost președinte. Mie personal mi se pare o exagerare ca după ce aceste dosare au fost închise nu pentru imunitatea președintelui, ci pentru inexistența faptei”, a răspuns Băsescu la întreabarea dacă Ponta șă Nițu îl vor la pușcărie.

”Premierul a spus și ieri că așteaptă breaking news în care Băsescu să intre la pușcărie alături de Udrea, a spus și la o mare adunare acum o săptămână.Și Nițu nu e omul care să nu fie recunoscător omului care l-a propus. Probabil mai vrea un mandat și trebuie să fie atent că de la guvern se fac nominalizările pentru procuror general”, a subliniat fostul președinte.