Politică

Aurelia Cristea restartează organizaţia municipală a PSD pe Facebook

Fostul ministru pentru Dialog Social Aurelia Cristea are idei trăznite, dacă nu chiar caraghioase: vrea să rebrenduiască filiala municipală a partidului, al cărei preşedinte este încă. În acest sens, Cristea a propus pentru început, dizolvarea Biroului Permanent Municipal şi a dat tonul pentru revigorarea PSD pe Facebook.

În opinia Aureliei Cristea, social-democraţii clujeni au nevoie de un nou model organizatoric în care să fie implicaţi şi oamenii de stânga clujeni care până acum au stat pe margine.  „Ieri (n.red- vineri), în ședința de birou a organizației PSD Cluj-Napoca am propus colegilor un nou proiect politic. Conducerea organizației municipale a agreat dizolvarea Biroului Permanent Municipal, această propunere urmând să fie trimisă statutar, spre validare, Biroului Permanent Județean al PSD Cluj“, a scris Cristea pe Facebook.

CV-ul profesional va decide

Aurelia Cristea mai susţine că CV-ul profesional va fi criteriul cel mai important pentru a deţine o funcţie de conducere.


Reformarea și modernizarea organizației nu este doar un proiect imediat, ci și o recunoaștere a pașilor greșiți făcuți în ultimii ani, la nivel local, mai scrie Aurelia Cristea. „PSD Cluj-Napoca are nevoie de un nou model organizatoric, de un leadership capabil să genereze proiecte, să ofere viziune și încredere în interiorul organizației, dar mai ales comunității clujene, să realizeze o evadare din conformismul structurilor osificate ale politicii, îndepărtate de comunitate, practică curentă a partidelor politice în ultimii 20 de ani.
Ne propunem deschiderea PSD, modernizarea sistemului de promovare a membrilor de partid. Accederea în funcțiile de conducere, cât și în cele alese prin vot trebuie să se realizeze în baza unui CV profesional, a unor proiecte comunitare și a unui portofoliu de activitate politică“, adaugă aceasta.

De asemenea, social democrata mai subliniază că „în Cluj-Napoca există suficienți oameni de stânga care până în acest moment nu s-au regăsit în structura organizației, pe care, de astăzi, îi invit să participe la acest nou proiect dedicat comunității clujene. De asemenea, ne propunem să fim o platformă care să asigure valorificarea competențelor și a entuziasmului tinerilor, o formulă prietenoasă de dialog cu societatea civilă“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter