Politică

Cum a devenit Tatiana Niculescu Bran purtătorul de cuvânt al preşedintelui ales, Klaus Iohannis

Tatiana Niculescu Bran, povesteşte, într-un interviu acordat jurnalistului Teodor Tiţa, cum s-a ajuns la această propunere şi totodată, despre implicarea sa în campania electorală pentru prezidenţiale.

Tatiana Niculescu a explicat că, în opinia sa,  alegerea lui Iohannis în funcția de președinte e „o șansă istorică pentru noi toți“. „Implicarea mea(n.red.- în campania electorală) a constat în scrierea de articole de opinie pe facebook și în presă. După 16 noiembrie, am crezut că mă pot întoarce liniștită la proiectele mele literare. Începusem deja o nouă carte pentru care mă documentasem timp de vreo doi ani. Președintele ales mi-a propus însă să-i devin purtător de cuvânt și așa se face că am hotărât să mai amân puțin cartea cu pricina“, a spus Tatiana Niculescu.

A fost ideea preşedintelui

Noul purtător de cuvânt a mai precizat că numirea sa în această funcţie „a fost ideea președintelui“.


„Este un om în care am avut încredere de la început, pe care îl admir și, când mi-a dat termen de gândire o săptămână, îndoielile mele erau legate de mine, nu de el…(…). L-am cunoscut pe președinte acum o săptămână, când m-a chemat la sediul PNL, să-mi propună să-i devin purtător de cuvânt“, a mai spus aceasta.

Întrebată dacă este pregătită să facă faţa unor întâmplări mai puţin plăcute, la care se va expune datorită noii sale funcţii, aceasta a mai precizat: „Nu mai sunt la vârsta naivităților, nici a iluziilor. Știu bine cu cine și cu ce am a face, dar cred că buna credință, respectul față de oameni și profesionalismul pot face minuni chiar și acolo unde s-ar părea că nu mai există nicio șansă de comunicare.


Voi continua să scriu literatură în vacanțe. Nu-mi abandonez proiectele. Le amân doar. Sunt convinsă că experiența alături de Președinte mă va învăța multe despre oameni și despre viață și-mi va fi utilă când mă voi întoarce la cărțile mele“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter