Politică

A minţit Elena Udrea? Emil Boc merge pe varianta lui Blaga

Fostul premier Emil Boc merge pe varianta expusă de co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, în ceea ce priveşte declaraţiile Elenei Udrea. Aceasta a precizat recent că i-a avertizat în 2009, în contextul numirilor făcute de PDL la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietăţilor, că existau indicii de corupţie în acea instituţie.

Astfel, Boc a declarat că nu a primit la vremea respectivă o astfel de sesizare din partea actualului lider al PMP.

"Nu am fost sesizat cu niciun fapt de corupţie. Dacă aş fi fost sesizat, l-aş fi trimis autorităţilor statului, lucru pe care trebuie să îl facă orice cetăţean care are cunoştinţă despre un fapt de corupţie", a precizat Boc, potrivit stiripesurse.ro.


La rândul său, Vasile Blaga a infirmat că ar fi luat parte la vreo discuţie în PDL în care Elena Udrea să fi spus că în ANRP este corupţie.

Vă reamintim, mai multi foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP, printre care şi Alina Bica, sunt anchetaţi de procurorii anticorupţie în legătură cu o despagubire supraevaluată pe care au acordat-o omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Bucureşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter