monitorulcj.ro Menu
Politică

Mihai Seplecan cere PSD Cluj să îşi asume greşelile şi să ceară alegeri anticipate pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj

Președinte executiv al ACL Cluj, Mihai Seplecan

Mihai Seplecan le cere colegilor săi din opoziţie ca acum, după aflarea rezultatelor de la alegerile prezidenţiale, să îşi asume greşelile, să respecte legea şi să ceară, alături de ACL Cluj, alegeri anticipate pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului Județean Cluj.

“Este timpul să punem capăt segregării de orice fel. Mai ales noi, aleșii locali, care suntem chemați să ne vedem de treabă, iar treaba noastră este buna administrare a banului public, interesul cetățeanului. Mobilizarea exemplară a clujenilor care, ieri, până la ora 21, au votat în proporție de 69,56% la nivel de judeţ, și 76,87 în municipiul Cluj-Napoca, ne arată că, în momentele în care drepturile cetățenești sunt încălcate sau minimalizate, românii știu să și le ceară înapoi, știu să nu se lase prostiți.


De acest exemplu ar trebui să profite cei de la PSD Cluj și să înceapă să învețe că administrația publică locală nu este la cheremul lor discreționar. Să înțeleagă și să-și asume greșelile, să ceară alături de ACL Cluj alegeri anticipate pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului Județean Cluj, să se respecte legea.

Știu că cei de la PSD nu prea știu să respecte legea și să o aplice – s-a văzut în modul mizerabil în care au organizat aceste alegeri, demne de strămoșii lor, comuniștii anului 46. Și asta în plin secol XXI. Dar orice învăț își are dezvățul - și un prim pas este acela de a cere respectarea legii și organizarea, conform legii, a alegerilor pentru președinția CJ Cluj.

Sper că înțelege că este obligat să respecte legea inclusiv prefectul Vușcan numit apolitic de către PSD Cluj” a transmis Mihai Seplecan, printr-un comunicat de presă, cu o zi după încheierea alegerilor prezidenţiale şi anunţarea rezultatelor parţiale.