Politică

Parlamentarii ACL Cluj cer convocarea Parlamentului. Ce spun social democraţii clujeni

ACL Cluj se alătură mesajului transmis de liderul PNL Klaus Iohannis în ce priveşte convocarea, pentru vineri, a Parlamentului.

„Parlamentarii ACL solicită acest lucru preşedinţilor Camerelor Parlamentului. Ne-am făcut rezervările pentru biletele de avion pentru şedinţa de mâine. Preşedintele Senatului poate convoca Biroul Permanent, iar el poate solicita această şedinţă pentru mâine”, a declarat senatorul clujean Alin Tişe.

Tişe mai susţine că acum se va vedea cine minte în această campanie electorală şi face promisiuni pe care apoi nu le va putea onora.  


„Presiunea baronilor locali este foarte mare şi nu vrea să piardă susţinerea lor. Eu nu am încredere în Victor Ponta. Faptele vor demonstra acest lucru. Totul e o tergiversare pe după alegeri“, a spus senatorul clujean.

Social democraţii susţin însă că Iohannis a demonstrat încă o dată cât de nepregatit şi demogog este. „Un primar nu poate convoca Parlamentul României! Iohannis avea parlamentari în conducerea Parlamentului, care puteau cere asta, dacă dorea. Dar Iohannis este doar un demagog.


Legea amnistiei şi graţieii are aviz negativ de la Ministerul Justiţie.  Legea nu este susţinută de nimeni! Iohannis pur şi simplu a minţit că Victor Ponta sau PSD ar susţine o astfel de lege“, spun social democraţii clujeni.

Preşedintele PNL Klaus Iohannis a cerut premierului Ponta şi presedintilor celor două camere parlamentare, Călin Popescu Tăriceanu şi Valeriu Zgonea, convocarea Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului care să decidă convocarea plenului pentru a discuta şi pentru a respinge legea amnistiei şi gratierii si pentru a vota toate cererile de urmărire penală în cazul unor deputaţi şi senatori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter