Politică

Alegeri prezidenţiale. Emil Boc a fost însoţit la vot de reprezentanţi ai PMP- FOTO

Primarul municipiulu Cluj-Napoca Emil Boc a votat la o şcoală din cartierul Zorilor. El a venit alături de soţia sa, iar la intrarea în secţia de votare, Boc a fost aşteptat de Rareş Rusu şi Adrian Gurzău, reprezentanţi ai PMP Cluj. Primarul municipiului Cluj-Napoca a făcut şi o glumă atrăgând atenţia asupra urnelor transparente de la acest scrutin.

„Mă bucur să văd o prezenţă foarte bună la vot, asta înseamnă că românii sunt responsabili şi doresc într-adevăr să particie la alegerea viitorului preşedinte. Există o participare destul de substanţială şi pe listele suplimentare, sper să fie de bun augur asta şi nu un alt semn.

Am votat cu acel candidat pe care l-am susţinut în campania electorală, cu acel candidat care şi-a asumat susţinerea proiectului de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am început cu preşedintele Băsescu, singurul candidat care şi-a sumat acest proces. Am votat pentru o Românie modernă, o Românie frumoasă. Sper că aţi remarcat urnele transparente", a declarat Emil Boc după ieşirea de la vot. 

abonare newsletter