Politică

Cristian Preda: Eu și Elena Băsescu am spus că Elena Udrea nu trebuie să intre în campanie

Cristian Preda a spus, la Digi24, că el și Elena Băsescu sunt singurii din PMP care s-au opus ca Elena Udrea să candideze la alegerile prezidenţiale. În plus, europarlamentarul PMP a afirmat că președintele Traian Băsescu este „tras în această afacere” de prezidențiabilul PMP.

„Cu Elena Udrea sunt într-o situație specială, că sunt singurul din PMP, alături de Elena Băsescu, ea a mai strâmbat din nas, care am spus că nu trebuie să intre în această campanie. Și am spus-o din diferite motive, unii dintre colegii mei le știu, am fost făcut dușman al partidului, dar am spus: Nu trebuie să folosim această campanie electorală pentru a construi o platoșă, pentru a construi apărări, în fața acuzațiilor publice”, a spus Cristian Preda, într-o dezbatere de la emisiunea „Jurnalul de seară”.

„Eu îi cer Elenei Udrea, nu cum zicea că îi cer unii să iasă din competiție, îi cer să rămână în competiție. A spus, intră în competiție în fața PMP-ului și a cerut sprijinul în fața tuturor pentru că intră în turul doi. Eu am fost singurul care am emis o mică rezervă. M-au făcut în toate felurile. Eu aștept duminică seara, să văd, intră în turul doi? Elena, mamă, mergi înainte, du-te să arăți PMP-ului că intri în turul doi. Regret că l-a tras pe președintele Băsescu în această afacere. În această poveste este tras fără voia lui Traian Băsescu și e manipulată informația pe care Băsescu a dat-o - aștept să iasă dosarul EADS - pentru a ni se umfla gogoașa asta cu serviciile secrete”, a mai spus europarlamentarul PMP.


Cristian Preda a fost ales în primăvară europarlamentar pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP), dar în această campanie pentru Președinția României o susține pe Monica Macovei, candidat independent.

Ultimele Stiri
abonare newsletter