Politică

Meleşcanu: Băsescu nu a cerut listă, ci numele ofiţerilor acoperiţi în Guvern

Fostul director al SIE Teodor Meleşcanu a declarat, vineri, că este adevărat că preşedintele Traian Băsescu nu a cerut serviciului o listă a ofiţerilor acoperiţi din Guvern, dar i-a cerut numele acestora, iar "numele înseamnă mai multe persoane" şi de aceea el a vorbit despre o listă.

Întrebat în legătură cu acuzaţiile care i-au fost aduse de şeful statului, că a minţit când a spus că i-a fi cerut lista cu ofiţerii acoperiţi, Teodor Meleşcanu a precizat: "Din punctul de vedere al listei aşa este, este corect, preşedintele nu a cerut o listă, mi-a cerut numele celor care sunt ofiţeri acoperiţi în Guvern. Numele înseamnă mai multe persoane, de aceea m-am referit la o listă a ofiţerilor acoperiţi".

El a arătat că preşedintele i-a cerut să îi comunice dacă în Guvern există ofiţeri acoperiţi ai SIE sau foşti ofiţeri, fără să treacă vreun nume.


"S-a cerut să se comunice dacă în guvern există ofiţeri acoperiţi ai SIE sau foşti ofiţeri acoperiţi ai SIE şi să se comunice perioada în care să fi făcut parte din serviciu. Nu a trecut nume", a precizat Meleşcanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter