Politică

PSD Cluj nu vrea ca alegerile pentru CJ Cluj să se intercaleze cu cele pentru preşedinţie

PSD Cluj nu a desemnat încă un candidat pentru şefia CJ Cluj.

Social democraţii clujeni susţin că nu există niciun interes pentru ca alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj (CJ) să se organizeze în acelaşi timp cu cele pentru preşedinţia României. Potrivit reprezentanţilor PSD Cluj, viitorul candidat pentru şefia judeţului va fi desemnat din rândul parlamentarilor sau al consilierilor judeţeni.

„Acum ne ocupăm de campania pentru alegerile prezidenţiale. Nu cred că alegerile pentru Consiliul Judeţean trebuie să se intercaleze cu cele pentru prezidenţiale, nu ne dorim acest lucru, acestea pot avea loc până la sfârşitul lunii ianuarie. Ne dorim un candidat care să fie susţinut şi de PC, UNPR şi PLR. Eu nu-mi doresc să candidez, dar acesta va fi propus din rândul parlamentarilor sau consilierilor judeţeni“, a declarat Lăpuşan.


Candidatul opoziţiei- de la PDL sau de la PNL?

Deocamdată nici opoziţia nu are un candidat desemnat oficial. Rămâne astfel de văzut dacă acesta va fi de la PDL sau de la PNL. Potrivit liderilor PDL, candidatul ACL va fi cel cu cele mai mari şanse să câştige, conform unor sondaje. „Candidatul ACL va fi cel cu cele mai mari şanse de a câştiga. Nu a fost desemnat încă un candidat.  Aşa cum am mai spus, nu este intenţia mea să candidez, nu este printre priorităţile mele această candidatură“, a spus vicepreşedintele PDL la nivel naţional Alin Tişe.

Până în momentul de faţă, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida din partea opoziţiei este liberalul Mihai Seplecan, susţinut de altfel, de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Marius Nicoară.  


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter