Politică

Udrea: ”Ponta este premierul zero, îl descopăr eu - e agentul 000”

Prezidențiabilul PMP Elena Udrea și-a lansat, duminică, candidatura pentru Cotroceni, printr-un marș împotriva guvernării proaste a lui Victor Ponta, acuzând că acest Guvern ”incompetent” nici nu a sprijinit investițiile și nici nu a creat locuri de muncă.

”Ponta a primis un milion de locuri de muncă, dar au fost o mie de minciuni. Românii îmi spun: „Doamna Udrea, făceți ceva să avem locuri de muncă, ne pleacă copii”. A promis un miliard de euro investiții, dar a tăiat și banii de investiții. Ne spune o doamnă ministru: <<Guvernul nu trebuie să creeze locuri de muncă>>. Guvernul trebuie să sprijine investițiile și să creeze locuri de muncă”, a spus Elena Udrea.

Aceasta a vorbit în fața celor aproximativ de 10.000 de oameni că românii au de ales între un drum înainte care să continue proiectele și ”urmașul lui Adrian Năstase și Ion Iliescu”.

”Vine noiembrie, Ponta pleacă acasă. În noiembrie, acest an, avem de ales între drumul înainte, continuarea luptei pentru independența justiției, înseamnă continuarea efortului pentru a avea instituții depolitizate și funcționale, avem de continuat reforma în educația. Victor Ponta își face ziua lui cu zeci de mii de euro, dar copii nu au abecedare în clasa I și clasa II-a. Auziți, toți copii au tablete și stau pe internet. Cred că asta este experiența dânsului, statul pe internet. Ponta este fratele dictatorului nord-coreean. Este urmașul lui Năstase și Iliescu. Este un om căruia îi comandă baronii. Doamne-ferește cu Ponta președinte din noiembrie”, a continuat Udrea.

Prezidențiabilul PMP a vorbit și despre reducerea CAS-ul, numindu-l pe Victor Ponta ”agentul zero zero zero”.

”Câți investitori, fie ei și din China au venit în România? Victor Ponta este premierul zero, îl descopăr eu acum - Victor Ponta este agentul zero zero zero. Ponta minte că va reduce CAS-ul, dar l-ați văzut pe premierul Zero-MTO”, a mai spus Elena Udrea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter