Politică

De luni încep lucrările de asfaltare a "drumului groazei"

Mihai Seplecan anunţă că de luni, 29 septembrie, vor începe lucrările de asfaltare a drumului judeţean 109C Gherla-Fizeșu Gherlii-Țaga, supranumit şi "drumul groazei".

"Urmare a discuțiilor avute cu domnul Mircea Avram, noul director al RAADPP, de luni (n.r. 29 septembrie) încep lucrările de protejare cu asfalt a acestei investiții (n.r. reabilitarea drumului judeţean 109C Gherla-Fizeșu Gherlii-Țaga,) în valoare de aproape 2 milioane de lei. Este vorba despre drumul pe care-l folosesc locuitorii a șase comune din județ, fiind și accesul către una dintre cele mai frumoase zone turistice ale județului, inclusiv către lacurile de la Geaca, Țaga și Cătina. Vom avea minim 20.000 de fericiți beneficiari, dacă-i socotim numai pe locuitorii din cele 6 comune" a declarat Mihai Seplecan.

De asemenea, Seplecan a mai declarat că, împreună cu colegii săi, va căuta soluții financiare pentru asfaltarea celor 1200 kilometri de drumuri județene precum şi pentru celelate obiective importane ale judeţului Cluj. "Drumurile județene, buna funcționare a Aeroportului Internațional Cluj, finalizarea Centrului de Management Integrat a Deșeurilor și realizarea concretă a Spitalului Regional de Urgență sunt obiectivele majore ale mandatului meu, ilegal intrerupt de o decizie politică a prefectului Gheorghe Vușcan" a mai adăugat el.

Ultimele Stiri
abonare newsletter