Politică

PNL Cluj: Victor Ponta repetă greşelile lui Adrian Năstase din 2004

Festivismul dezgustător şi „demonstraţia de forţă” care au însoţit lansarea candidatului PSD Victor Ponta la Preşedinţia României amintesc de aroganţa, puterea partidului-stat şi de siguranţa victoriei pe care o afişa, în 2004, primul ministru de atunci, Adrian Năstase, spun liberalii clujeni.

Aceştia susţin că au încredere şi de această dată în capacitatea românilor de a nu încredinţa puterea totală unui partid care, dincolo de clişeele şi limbajul de lemn al noii generaţii de „baroni”, nu a însemnat altceva, în întreaga sa istorie postcomunistă, decât „corupţie, clientelism, abuzuri administrative, ipocrizie şi mediocritate intelectuală, dovedită din plin, în ultima perioadă, şi de membrii Guvernului Ponta“. „Cazul ministrului Educaţiei, cu a sa „vulpe” care a avut grijă de Romulus şi Remus, întemeietorii Romei, nu este decât un episod dintr-un lung serial al politrucilor şi marionetelor PSD numite în funcţii înalte.

PNL Cluj atrage atenţia alegătorilor români să nu se lase înşelaţi de cuvintele şi imaginea de tânăr inocent a unui plagiator dovedit. Cine şi-a furat ieri titlul de doctor în ştiinţe, cine protejează astăzi lunga serie a baronilor corupţi ai PSD din întreaga ţară, de la primarul Radu Mazăre, care înjură justiţia, la preşedintele de Consiliu Judeţean Nicuşor Constantinescu, urmărit internaţional, nu va avea nicio ezitare să fure mâine viitorul statului de drept şi speranţele de mai bine ale României.


Liberalii clujeni sunt convinşi că, din fericire, parada de autocare şi oameni plătiţi, aduşi din toată ţara „în excursie la Arena Naţională”, pentru a sărbători cu fast de prost gust ziua de naştere a lui Victor Ponta, nu mai păcălesc pe nimeni şi nu se vor transforma în voturi“, spun liberalii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter