Politică

Klaus Iohannis și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis și-a depus astăzi candidatura la Biroul Electoral Central. Iohannis a promis mai puțin spectacol și mai multe soluții pentru România.

După ieșirea din sediul Biroului Electoral Central unde și-a depus candidatura pentru funcția de președinte a României, Klaus Iohannis a declarat că a intrat în drum drept spre Cotroceni și că este impreionat de numărul mare de semnături strâns într-o perioadă foarte scurtă. „Am intrat în drum drept spre Cotroceni. Mulțumesc celor peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine. Este un număr impresionant de semnături care s-au adunat în doar câteva săptămâni. Este un timp record, iar acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc. Sunt mai puțin un om al vorbelor. Sunt un om al faptelor”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a afirmat că vrea un altfel de politică, cu mai puțin spectacol și mai multe soluții. „Vreau să candidez pentru că vreau altfel de politică în țara noastră: mai puțin spectacol, mai puțină gălăgie, mai multe soluții pentru oameni, pentru România”, a declarat Klaus Iohannis.


El a făcut referire și la principalul său contracandidat, Victor Ponta, declarând că el nu are niciun fel de grupuri de interese sau trusturi în spate ci doar pe oameni. „Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese sau trusturi. Îi am în spate doar pe oamenii care au semnat pentru mine. Este o echipă mare și puternică. Sper, pe parcursul campaniei, la cele 2.200.000 de persoane să se mai adune și alți oameni care vor să meargă pe același drum cu mine. Forța lor este și forța mea, iar viziunea mea sper să fie și viziunea lor pentru țară”, a spus Iohannis.

Candidaturile pentru alegerile prezindețiale se pot depune până marți, 23 septembrie, iar din 3 octombrie va începe oficial campania electorală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter