Politică

Tăriceanu a criticat, la Cluj, respingerea OUG privind migraţia aleşilor

Candidatul la preşedinţie şi totodată preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a criticat, astăzi, la Cluj-Napoca, respingerea de către deputaţi a ordonanţei de urgenţă privind migraţia aleşilor. În opinia lui Tăriceanu, unii parlamentari nu ştiu unde le este locul.

Întrebat de jurnalişti cum comenetează respingerea ordonanţei, Tăriceanu a răspuns:

„Văd prost respingerea în Camera Deputaţilor a OUG privind migrarea primarilor, nu am cum să o văd altfel. A fost respinsă nu pentru că a fost un vot minoritar pentru propunerea legislativă, ci pentru că majoritatea nu este capabilă să îşi adune rândurile. Este un absenteism pe care îl condamn, acesta fiind motivul pentru care a fost respinsă ordonanţa. Unii parlamentari nu ştiu exact unde le e locul. Îmi va reveni mie rolul de a da ultimul răspuns. Sper să avem mobilizarea necesară când vom avea votul în plen la Senat“.


Camera Deputaţilor este prima cameră sesizată în acest caz, însă Senatul este forul decizional.

PLR îşi întăreşte rândurile la Cluj

Prezent la Cluj, Tăriceanu a făcut şi câteva racolări în rândurile PLR, printre care consilierul judeţean Valentin Pop(PPDD),  viceprimarul din Ciucea (Partidul Ecologist Român) şi şase consilieri locali, de la Câmpia Turzii şi de la Gherla.

Ultimele Stiri
abonare newsletter