Politică

Iohannis: N-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire în vreun serviciu special

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la Președinție, Klaus Iohannis, președinte al PNL, a declarat miercuri, într-o conferință de presă la Zalău, că este sigur că președintele Traian Băsescu nu s-a referit la el când a vorbit de ofițeri acoperiți în rândul actualilor candidați la alegerile prezidențiale.

"E curioasă declarația, fiindcă președintele țării, după cum știm cu toții, are mai multe informații decât noi toți. Putea președintele, dacă tot a început fraza, s-o termine, dar în stilul tradițional nu a făcut-o. Pot să vă spun simplu: la mine sigur nu s-a referit. Nu sunt, n-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire în vreun fel angajat în vreun serviciu special vreodată", a declarat Klaus Iohannis, într-o conferință de presă, relatează Agerpres.

Acesta a adăugat că nu știe la cine s-a referit șeful statului, deoarece nu e unul dintre politicienii care dețin informații de tip "insider" (secret n.r.)


Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, că înainte de a-și depune candidaturile cei care candidează la Președinție ar trebui să menționeze în CV dacă au fost sau nu ofițeri acoperiți, arătând că știe că printre aceștia există oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

abonare newsletter