monitorulcj.ro Menu
Politică

Boc, alături de Udrea la Ţebea

Peste 5.000 de persoane au asistat, duminică, la serbările de la Ţebea, politicienii prezenţi făcând băi de mulţime, în timpul cărora Elena Udrea a fost huiduită, dar şi aplaudată, iar lui Klaus Iohannis, care a fost însoţit tot timpul de Vasile Blaga, i s-a cântat ”La mulţi ani”, deşi nu e ziua sa.

Boc, alături de Udrea la Ţebea

Elena Udrea a fost însoţită în permanenţă de primarul Clujului, Emil Boc, iar în timpul ceremoniilor cei doi au stat la o distanţă de câţiva metri de Klaus Iohannis şi Vasile Blaga.

"E un moment important şi faptul că din ce în ce mai mulţi români vin aici cred că arată nevoia pe care România o are de lideri patriotici, lideri care să aibă românismul şi naţionalismul în suflet, români care aşteaptă de la cei care îi conduc să aibă grijă de ţară, să aibă grijă de popor. Cred că momentul prin care trece România astăzi este unul în care avem nevoie de unitate. Avem nevoie de lideri care să nu mintă, de lideri care să îşi iubească ţara, să îşi iubească poporul şi eu cred că sunt mulţi români care pot construi o ţară frumoasă în care să ne fie drag tuturor să trăim" a spus Elena Udrea, citată de Mediafax.


În momentul în care a plecat prin mulţime, unii dintre participanţi au huiduit-o, în timp ce alţii au încurajat-o, au aplaudat-o şi i-au urat să devină preşedintele ţării. ”Mă bucur că sunt un politician care stârneşte pasiuni, au trecut ceilalţi pe aici neobservaţi”, a spus Elena Udrea, referindu-se la faptul că a fost huiduită.

La rândul său, Klaus Iohannis, care a fost însoţit de preşedintele PDL, Vasile Blaga, dar şi de fostul ministru de Interne Traian Igaş şi de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost aplaudat în timp ce a mers printre moţii aflaţi la Ţebea, unii dintre aceştia rugându-l să scape ţara de tirani, să construiască o Românie nouă şi să-i ajute să învingă actuala guvernare.


El s-a oprit, i-a salutat şi a dat mâna cu oamenii.

La un moment dat, salvatorii din Munţii Apuseni cu care Iohannis s-a întâlnit în târgul de la Ţebea l-au luat din mulţime şi, alături de instrumentişti, i-au cântat ”La multi ani!”, deşi nu este ziua lui, spunându-i: ”Să ne trăiţi, domnule preşedinte!”.