Politică

Udrea: Dacă PDL îl exclude pe Emil Boc, atunci este la capătul drumului

Președintele PMP Elena Udrea a declarat vineri, la Brașov, că dacă Emil Boc, un reper pentru PDL, ajunge să fie exclus de actuala conducere neperformantă care a eșuat în tot ce și-a propus, atunci nu se poate trage decât concluzia că PDL este la capătul drumului.

"Nici nu știu dacă se mai numește PDL, se numea PNL ultima dată. Vă dați seama unde ajunge PDL dacă-l exclude pe Emil Boc, cel care a dat partidului o relevanță deosebită atunci când l-a condus. A dus partidul la victorii, a condus guvernul partidului și a reușit să stabilizeze economia într-o perioadă grea în care a guvernat. Deci dacă se ajunge ca foști parteneri ai lui Emil Boc să-l excludă dintr-un partid care astăzi este la cheremul liberalilor atunci nu se poate decât trage concluzia că PDL este la capătul drumului", a subliniat Udrea, candidat al PMP în alegerile prezidențiale, scrie agerpres.ro

Întrebată dacă în cazul în care va fi exclus din partid Emil Boc se va înscrie în PMP, Elena Udrea a spus că primarul Cluj-Napoca este un om cu principii, un om ferm și consecvent cu lucrurile în care crede. "Susținerea dânsului este din convingere. Nu cred că se pune problema despre o susținere a mea. Emil Boc a spus că rămâne în PDL. Acum este membru în Fundația Mișcarea Populară, dacă va fi exclus și dacă își va exprima dorința ca din Fundație să vină în partid, spunem da", a mai afirmat președintele PMP.


 

abonare newsletter