Politică

UPDATE: Nicoară dezminte plecarea la PSD

Liberalii ar mai putea primi o lovitură, după plecarea Steluţei Cătăniciu din partid. Potrivit informaţiilor stiripesurse.ro senatorul de Cluj, Marius Nicoara şi-a anunţat colegii şi şeful de grup că va părăsi partidul pentru a se înscrie în PSD.

UPDATE

Liberalul Marius Nicoară dezminte plecarea la PSD, dar lasă loc de întors.

Contactat de Monitorul de Cluj, liberalul a explicat cum au stat lucrurile, de fapt. Este vorba de o interpretare greşită, o neînţelegere, a spus el.


„A apărut o ştire, care a fost de fapt o interpretare greşită eram la o şedinţă de grup, eu am spus că plec acasă. Cineva m-a întrebat dacă plec la PSD? Era o glumă…eu am zis da,  că plec acasa şi s-a înţeles greşit. Cineva din interiorul şedintei i-a dat această ştire lui Bubble (n.red- redactor şef stiripesurse), nu ştiu cine, şi aşa s-a ajuns aici. Dar nu, nu am de gând să plec din PNL, nu am niciun motiv să plec, am fondat acest partid. Am venit acasă acum să organizăm strângerea de semnături, ne pregătim de campanie“, a spus Marius Nicoară.

Întrebat dacă intenţionează să plece în partidul lui Tăriceanu, asemenea fostei sale colege, Steluţa Cătăniciu, Nicoară a răspuns, mai în glumă, mai în serios: „Dacă plec vreodată, la PSD plec…“ .


Marţi, senatorul liberal a pierdut funcţia de chestor al Senatului. Nicoară a fost numit în funcţia de chestor al Senatului României, la sfârşitul anului 2012, funcţie care implică o mare responsabilitate.

Senatorul de Cluj a făcut parte şi din biroul permanent de conducere al Senatului, locul unde se stabileşte ordinea de zi din cadrul dezbaterilor din Senat.


Marius Nicoara a fost ales la ultimul congres vicepreşedinte naţional al PNL şi este preşedintele interimar al PNL Cluj după arestarea lui Horia Uioreanu, şeful supendat al CJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter