Politică

Traseismul politic, premiat în Argeș

Traseismul politic este premiat în județul Argeș, acolo unde primarul din Albota, Ion Dumitru, a anunțat că primii trei primari care trec la PSD vor primi câte un autoturism Dacia Duster.

Primarul Ion Dumitru sursa foto evz.ro Primarul Ion Dumitru sursa foto evz.ro

Anunțul a fost făcut cu puțin înaintea aprobării OUG privind migrația aleșilor locali, care le permite să treacă de la un partid la altul, pentru 45 de zile, fără să-și piardă mandatul, scrie b1.ro.

„Grăbiţi-vă cu adeziunile, pentru că primii trei care vor trece la PSD vor primi câte un Duster. Deja am dat primele două Dustere, unul la Davideşti, de acum fost primar PDL, iar pe cel de-al doilea la Băbana, lui Bebe Ivan, care mi-a promis că vine şi cu 200 de membri de la PNL....“, a declarat primarul din Albota, pentru universulargesean.ro.

Ulterior, într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, primarul a spus că totul a fost o glumă, iar partidul sau guvernul nu sunt implicate.

„A fost o glumă pe care am făcut-o cu primarii de la PNL. A fost o glumă personală, nu a fost implicat partidul sau guvernul în această problemă”, a spus Ion Dumitru.

abonare newsletter