Politică

ACL anunţă că nu va primi în rândurile sale niciun ales local traseist

Alianţa Creştin Liberală anunţă că nu va primi în rândurile sale niciun primar, preşedinte de Consiliu Judeţean, consilier local sau judeţean traseist.

”Alianţa Creştin-Liberală condamnă ferm decizia Guvernului de a adopta Ordonanţa de urgenţă a traseismului politic, un act profund nedemocratic, un atac la statul de drept. Victor Ponta încalcă regulile democratice exact înainte de alegeri, încercând să ajungă preşedinte al României prin mijloace ilegale şi imorale”, mai susţine ACL într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Prin adoptarea acestei ordonanţe, Guvernul PSD demonstrează că ”este capabil de orice abuz, că este gata în orice moment să submineze valorile democratice şi europene”, adaugă ACL.


”Alianţa Creştin Liberală nu va face niciun fel de rabat de la lege şi decenţă politică. PNL şi PDL nu vor primi în rândurile lor niciun primar, preşedinte de Consiliu Judeţean, consilier local sau judeţean traseist. De asemenea, Alianţa Creştin Liberală nu va face niciun demers de atragere a vreunui ales local migrator, beneficiar al acestei ordonanţe ruşinoase a Guvernului Ponta”, anunţă ACL.

OUG care permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost adoptată, joi, de Guvern.

Ultimele Stiri
abonare newsletter