Politică

Ponta a ajuns în presa britanică. Premierul profită de succesul Simonei Halep pentru a aduna like-uri pe Facebook

Prim-ministrul român Victor Ponta a fost criticat în presa britanică din cauza gestului făcut pentru a câştiga mai multe Like-uri pe o reţea de socializare. Ponta s-a folosit de anunţul de lansare a contului de Facebook al tenismenei Simona Halep pentru a aduna el însuşi mai multe aprecieri pe propria pagină.

Premierul a ajuns în presa britanică Premierul a ajuns în presa britanică

„Premierul României s-a dat drept Simona Halep ca să strângă Like-uri pe Facebook”, a titrat Daily Star, potrivit gândul.info.  „Lupta sa pentru a ajunge în fruntea clasamentelor a făcut-o pe Halep incredibil de populară în ţara sa, aşa că, pe 8 august, Victor Ponta a încercat să profite de succesul ei”, a scris publicaţia citată.

Mai exact, Ponta a publicat pe pagina sa o fotografie a celebrei sportive, însoţită de mesajul „Simona Halep tocmai şi-a lansat pagina oficială de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?”. Mulţi internauţi au căzut în capcană şi au apăsat butonul Like, crezând că astfel îşi arată aprecierea pentru tenismenă. În realitate însă, toate Like-urile au mers către pagina oficială a premierului.


Chiar dacă acest lucru a fost semnalat în presă, premierul nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect. Ulterior, administratorii paginii sale de Facebook au modificat postarea şi au dat „share” paginii reale a Simonei Halep.

abonare newsletter