Politică

Boc: O voi susţine pe Elena Udrea la prezidenţiale, este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Fostul premier Emil Boc a anunţat că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că aceasta este "un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta".

Emil Boc a declarat, marţi, că o susţine pe Elena Udrea şi pentru că aceasta nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care fostul premier l-a demarat împreună cu preşedintele Traian Băsescu.

"O voi susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că este un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD-ului şi a lui Victor Ponta. O susţin, de asemenea, pentru faptul că nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am demarat împreună cu preşedintele României, Traian Băsescu. Nu în ultimul rând, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanţi miniştri pe care i-am avut în Guvern şi care a demonstrat eficienţă şi pragmatism", a spus Boc, citat de Mediafax.


Elena Udrea este candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, au decis marţi reprezentanţii PMP reuniţi în Colegiul Naţional, fiind doar un vot împotriva acestei candidaturi aparţinând europarlamentarului Cristian Preda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter