Politică

Tandemul Johannis-Predoiu, susţinut de la Cluj de proaspăta alianţă ACL

Europarlamentarul Daniel Buda, președintele PDL Cluj și senatorul Marius Nicoară, președintele PNL Cluj, au susţinut astăzi prima conferinţă de presa comună a proaspătei Alianţe Creștin- Liberale. În opinia celor doi lideri de la Cluj, tandemul Johannis-Predoiu este „cea mai bună variantă“ pentru România, în cursa pentru Cotroceni.

„Sunt convins că acest tandem este unul de care România are nevoie, care va oferi o alternativă viabilă pentru români la actuala guvernare a PSD. Acest tandem va fi capabil să genereze soluții economice ce să ducă la o relansare a economiei Românești“, a declarat Daniel Buda, liderul PDL Cluj.

În opinia lui Buda, varianta Johannis-Predoiu este cea mai bună „ofertă“, fiind vorba de doi oameni care s-au validat ca buni manageri.


La rândul său, Marius Nicoară a subliniat că Johannis a fost desemnat în baza unor studii drept reprezentatul comun al proaspătei alianţe, în cursa pentru Cotroceni. „Aici, la nivelul judeţului Cluj am început deja colaborarea de mai bine de o săptămână. Au prins contur câteva idei de campanie bune pe care le vom discuta și le vom pune în practică. Suntem convinși că vom scoate un scor foarte bun sub sigla Alianței Creștin Liberale”, a declarat Marius Nicoară

Au uitat că s-au atacat

Deşi în vremea USL, liberalii şi democrat liberalii s-au atacat dur în repetate rânduri, acum liderii ACL spun că nu au fost duşmani, ci doar adversari. Sunt mai multe lucruri care ne apropie, decât cele care ne despart, spun la unison cei doi co-preşedinţi ai alianţei.


„Să ne uităm în spate, să vedem ce ne-a despărţit, ce a spus unul, ce a spus altul, aruncându-se cuvinte grele în campania electorală, cred că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart”, a mai declarat Buda.

„Nu am fost dușmani niciodată, am fost adversari politici. Ne-am atacat în campanie, dar nu cu dușmănie, ci ca adversari”, a completat Nicoară.


Alianța Creștin Liberală şi-a propus la Cluj strângerea unui număr de 65.000 de semnături.

Ce îşi mai propun la Cluj

În ceea ce priveşte noua alianţă ACL, la nivelul judeţului Cluj, cei doi co-preşedinţi au anunţat că de săptămâna viitoare va începe o campanie de refacere a majorităților PDL-PNL din consiliile locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter