monitorulcj.ro Menu
Politică

Candidatura lui Cristian Diaconescu, contestată de propriul partid. „România e pregătită să voteze o femeie”

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Preşedinţia

Candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţia României este contestată tocmai de membrii PMP, formaţiunea din care face parte. Unele voci din PMP nu văd cu ochi buni candidatura sa, considerând-o pe Elena Udrea mai potrivită pentru această funcție, fiind convinși că „România e pregătită să voteze o femeie".

Ruxandra Dragomir, preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, a declarat pentru Realitatea TV că actualul candidat pentru alegerile prezidențiale din partea PMP, Cristian Diaconescu, are probleme în strângerea de semnături pentru a se putea înscriere în cursa prezidenţială, până în prezent el reuşind să adune doar 7.000, deşi sunt necesare 200.000 de semnături necesare.

„Am avut o şedinţă şi s-au ridicat probleme privind această speţă, multe discuţii pro. Probabil la următorul Colegiu Naţional, care va avea loc marţi, 19 august, la Parlament, vom lua o decizie.Din păcate, oamenii nu îl văd foarte popular - probabil că seriozitatea şi faptul că a făcut parte din alte partide politice. Oamenii vor ceva nou, ceva care să se identifice cu viziunea lui Traian Băsescu, şi care nu l-a trădat pe Traian Băsescu", a spus Ruxandra Dragomir, la Realitatea TV.


De asemenea, Ruxandra Dragomir a menţionat că Elena Udrea ar fi mai potrivită pentru a fi candidatul PMP, pentru că se bucură de o mai mare notorietate, iar România „e pregătită să voteze o femeie".

Elena Băsescu a susţinut că organizaţiile PMP au «probleme» în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".


"Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au «probleme» în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", a scris Elena Băsescu într-o postare de marţi seară pe pagina sa de Facebook.