Politică

Boc despre candidatura lui Macovei: A venit prea târziu

Fostul premier Emil Boc afirmă că anunţul Monicăi Macovei privind candidatura la alegerile prezidenţiale "a venit prea târziu" şi că acesta putea fi "un candidat bun", dar acum "mai mult încurcă decât ajută dreapta".

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că o candidatură a europarlamentarului Monica Macovei în cursa prezidenţială ar fi fost binevenită mai devreme, deoarece Macovei "ar fi fost un candidat bun".

"Candidatura Monicăi Macovei a venit prea târziu. Putea fi un candidat bun, pentru că acum mai mult încurcă decât ajută dreapta, din nefericire", a afirmat Emil Boc.


Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat, într-un mesaj video postat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, că va candida la Preşedinţie, menţionând că este nemulţumită de opţiunile de vot oferite şi că aceste opţiuni impuse de partide nu au fost testate în nicio bătălie electorală naţională.

Monica Macovei a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că este încrezătoare în şansele sale de a câştiga şi că este singura care îl poate învinge pe Victor Ponta în cursa electorală. „Candidez pentru funcţia de preşedinte al României: Mă interesează România, să văd competiţii curate, investiţie, locuri de muncă şi alte lucruri care se fac cu determinare, curaj şi negociere.


Ce aduc eu nou în politică: aduc o experienţă naţională şi inrternaţională mare şi aduc obiective atinse şi la nivel naţional şi internaţional. Folosind aceste lucruri îmi voi realiza obiectivele pentru ţară, împreună cu românii. Mă bazez pe oameni, pe voluntariat şi pe mici donaţii ale celor care vor să mă susţină. Ne limităm la resursele pe care le avem. Sunt încrezătoare. Sunt un candidat cu curaj, cu integritate. Preşedintele României îl susţine pe candidatul Cristian Diaconescu şi eu abia aştept să am o dezbatere constructivă cu Diaconescu“, a spus Macovei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter