Politică

Traian Băsescu: Ponta să nu mai insiste să dau înregistrări din întâlniri, că va ieşi mai prost. O să vedeţi o slugă

Președintele Traian Băsescu a afirmat, marți, în emisiunea ”Evenimentul Zilei”, de pe B1 TV, că premierul Victor Ponta este un politician mai slab ca el.

”A fost un politican mai slab decât mine, și l-aș ruga să nu mai insiste să dau toate întâlnirile, pentru că va ieși mai prost. Am văzut că cere să se dea toate înregistrările, să nu mai spună încă o dată că s-ar putea să le dau la cererea lui. O să vedeți o slugă”, a declarat președintele.

”Vi-l imaginați pe Ponta să spună: "sunt fericit dl președinte", când discutam de viitorul acord cu FMI, "e foarte bine, sunt de acord". Ăsta e viitorul președinte, cel care crede că poate fi președinte”, a continuat Băsescu.

”Când a mers la Barroso, omul acela îi citea, avea un punctaj, Ponta zice da dați-mi dl președinte foaia că le fac pe toate. La Cioloș a trebuit să fac circul de rigoare și până la urmă a făcut desemnarea pe Cioloș, care nu e obligatoriu să obținp același portofoliu. Eu mă voi limita să sprijin soluția românească în Consiliul European, nu în altă parte”, a precizat șeful statului.

abonare newsletter