Politică

Cine va lua locul PDL pe scena politică

Liderul PMP Elena Udrea spune că prin topirea PDL în PNL rămâne pe scena politică un loc “care este al nostru”, al Mișcării Populare. „Este un loc pe care-l merităm”, a spus liderul PMP, adăugând că PMP este partidul care-și propune să continue lupta pentru independența justiției și pentru depolitizarea instituțiilor statului.

PDL PDL

Elena Udrea a acuzat conducerea actuală a PDL, afirmând că e una „slabă, care a prăbușit pur și simplu partidul la alegerile din 25 mai 2014”. Ea a criticat “topirea” PDL în PNL, văzută drept o modalitate comodă prin care șefii PDL au evitat răspunderea pentru eșec, arată stiripesurse.ro.

De asemenea, referindu-se la liderii PDL și ai Forței Civice, Elena Udrea a afirmat că sunt mulți „cei care sunt gata azi să bată palma chiar cu cei pe care-i acuzau de lovituri de stat”, considerând că acest lucru înseamnă renunțarea la valorile susținute în urmă cu 2 ani.


Udrea a cerut femeilor din PMP să aibă încredere în proiectul Mișcării Populare. Ea a spus că PMP “are drumul lui și nu s-a înființat ca să dispară topindu-se în PNL”. “Mișcarea Populară are viitor, e un partid făcut pentru 2016”, a afirmat Elena Udrea, îndemnând la muncă susținută pentru ca PMP să crească în continuare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter