monitorulcj.ro Menu
Politică

Marş PMP la 2 ani de la suspendarea lui Băsescu. Ce mesaje au liderii partidului pentru Ponta

Participanţii la marşul organizat, duminică, în Capitală, de Partidul Mişcarea Populară la doi ani de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, se îndreaptă, de la Sala Palatului către Piaţa Victoriei, în frunte cu liderii formaţiunii, aceştia purtând un banner pe care scrie "Ponta - demisia".

În fruntea marşului se află preşedintele PMP Elena Udrea, alături de alţi lideri ai formaţiunii, între care Ruxandra Dragomir și Gelu Vișan, anunță Mediafax.

Participanţii la marş, veniţi din mai multe judeţe, scandează mesaje precum: "Jos Ponta", "Mai bine Băsişti decât şantajişti" şi poartă steaguri cu sigla partidului şi pancarte cu inscripţii precum: "Traian Băsescu - garanţia independenţei justiţiei", "Ponta supărat pe plagiat a dat lovitura de stat", "PMP alături de preşedintele Traian Băsescu".


Elena Udrea a declarat că PMP a organizat acest miting pentru a comemora doi ani de la a doua suspendare a preşedidntelui Traian Băsescu, prin care, potrivit acesteia, s-a încercat, "la iniţiativa lui Dan Vociulescu, de către PSD şi PNL, demolarea instituţiilor statului".

"Încercăm să atragem atenţia tuturor românilor că ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2012 se mai poate întâmpla oricând", a spus Udrea, arătând că sunt exemple în acest sens şi în decembrie anul trecut, când s-a votat "în favoarea celor certaţi cu legea" şi zilele trecute, când PSD şi PNL au votat declaraţia prin care se cererea demisia lui Traian Băsescu.