Politică

PNL Cluj îl susţine pe Klaus Iohannis pentru a candida la funcţia de preşedinte al României

Delegaţia Permanentă a PNL Cluj a decis, sâmbătă, susţinerea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL de la sfârşitul lunii iunie pentru a candida la funcţia de preşedinte al României, iar senatorului Marius Nicoară să îi fie acordat un vot de încredere pentru a fi ales vicepreşedinte al PNL.

Delegaţia Permanentă a PNL Cluj a aprobat, cu majoritate de voturi, susţinerea lui Klaus Iohannis la Congresul partidului pentru a candida la funcţia de preşedinte al României.

Secretarul general interimar al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a declarat, sâmbătă, la Delegaţia Permanentă a PNL Cluj, că primarul Sibiului este apreciat pentru prestanţa sa, pentru "deschiderea pe care o are în Europa", dar şi pentru că a fost acceptat de "greii partidului" ca preşedinte interimar.


"Delegaţia Permanentă a PNL Cluj a aprobat, cu majoritate de voturi, susţinerea lui Klaus Iohannis la Congresul partidului pentru a candida la funcţia de preşedinte al României. Iohannis este apreciat pentru prestanţa sa, pentru deschiderea pe care o are în Europa şi pentru faptul că a fost acceptat de «greii partidului» ca preşedinte interimar. De asemenea, s-a decis şi acordarea unui vot de încredere senatorului Marius Nicoară, preşedinte interimar al PNL Cluj, pentru a fi ales în funcţia de vicepreşedinte al PNL, în Biroul Politic Naţional şi, de ce nu, pentru ocuparea, într-o viitoare guvernare a PNL, a unui post de ministru", a spus Seplecan, citat de Mediafax.

În şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Cluj, la care au participat peste 80 de membri, au fost desemnaţi şi cei 36 de delegaţi ai filialei la Congresul PNL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter