Politică

Elena Udrea: PMP va avea un candidat pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, joi, în cadrul unei vizite la Cluj-Napoca, că are în vedere situația de la Consiliul Județean Cluj, precizând că și organizația politică pe care o conduce va avea un candidat la șefia instituției.

”Am în vedere situația de la Consiliul Judeţean Cluj, pe care o analizam aici în organizație. Așa cum spuneam, faptul că președintele Consiliului Județean, încă, Horea Uioreanu, a fost arestat într-un dosar de corupție arată că baronii locali sunt transpartinici, arată cât de șubred este orice proiect politic care perpetuează acest sistem clientelar, sistemul politic prin care persoanele care au funcții publice sunt obișnuite să sifoneze banii publici către propria camarilă ori către partidele politice”, a declarat Elena Udrea.

Udrea a mai precizat că aşteaptă demiterea din funcție a lui Uioreanu şi organizarea alegerilor “cât mai repede”.


”Așteptăm ca la Cluj domnul Uioreanu să fie demis din funcție, să se organizeze alegeri, în așa fel încât această situație să fie rezolvată cât mai repede. Vom candida și noi pentru președinția Consiliului Județean Cluj și cu un candidat bun avem șanse să câștigăm. Sperăm ca lucrul acesta să se întâmple cât mai repede, în așa fel încât alegerile să fie organizate până în toamnă, sau de ce nu odată cu alegerile prezidențiale”, a precizat liderul PMP.

Totuși, Udrea nu a dorit să dea nume pentru un posibil candidat din partea PMP.


”Facem o analiză în interiorul organizației și vom alege candidatul potrivit. Trebuie discutat cu organizaţia, mergem cu cel mai bun candidat pe care organizaţia îl are”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea se află în prima ei vizită în teritoriu după alegerile europarlamentare şi cele din interiorul partidului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter