Politică

Papahagi şi-a "trimis" candidatura la funcţia de preşedinte PMP şi la cea de vicepreşedinte

Adrian Papahagi anunţă că şi-a "trimis" candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, precum şi la cea de vicepreşedinte pe chestiuni de doctrină şi strategie politică.

"Mi-am trimis candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, precum şi la funcţia de vicepreşedinte (pe chestiuni de doctrină şi strategie politică)", scrie Papahagi, într-un mesaj postat joi pe contul său de Facebook.

În 27 mai, Adrian Papahagi anunţa, tot pe Facebook, că a decis să candideze la preşedinţia PMP, dacă nu o va face unul mai bun ca el.


"Cel mai probabil, PMP va avea congres în luna iunie. Am decis să candidez la preşedinţia partidului, dacă nu o va face unul mai bun ca mine, în care caz îl voi sprijini", scria atunci Papahagi.

Primul congres al PMP, la care va fi aleasă conducerea partidului, va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului.


Congresul PMP va alege prin vot direct preşedintele partidului, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarii generali adjuncţi, secretarii executivi ai partidului.

Alegerile interne din PMP vor fi uninominale, iar depunerea candidaturilor este deschisă până în seara zilei de 5 iunie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter