Politică

Dragnea: Intrarea PPDD la guvernare, posibilă după discuţii cu acest partid şi o decizie a BPN al PSD

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seară, la Putna, că este posibil ca PPDD să primească ministere dacă va intra la guvernare, menţionând că o decizie în acest sens va fi luată după discuţiile cu PPDD şi după o decizie în Biroul Permanent Naţional al PSD.

Liviu Dragnea a declarat că zilele următoare va purta discuţii cu reprezentanţi ai PPDD şi că există posibilitatea ca acest partid să intre la guvernare, scrie mediafax.ro.

"Dacă din discuţiile pe care le voi purta cu PPDD zilele următoare va reieşi ca lucru bun să intre la guvernare, vom discuta în Biroul Permanent Naţional al PSD şi vom lua o decizie. Cert este că în teritoriu am început deja să încercăm să realizăm majorităţi cu cei de la PPDD pentru că, din păcate, neţinând cont de voinţa cetăţenilor din 2012, exprimată în alegerile locale, când s-a votat cu listă USL, cei de la PNL, pe posturile obţinute pe baza acelei alianţe, vor să schimbe majorităţile politice în condiţiile în care atunci cetăţenii nu au votat PDL", a spus Liviu Dragnea.


El a arătat că va fi analizată, joi sau vineri, situaţia majorităţilor politice locale şi a subliniat că nu este o situaţie care să sperie PSD, dar că este o situaţie care dezamăgeşte foarte mult.

Ultimele Stiri
abonare newsletter