Politică

Ungureanu la sediul PNL unde discută cu Antonescu despre o asociere FC - PNL

Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, se află la sediul PNL, unde discută cu preşedintele demisionar al liberalilor, Crin Antonescu, variante de asociere a FC și PNL în urma scorului înregistrat de dreapta la alegerile europarlamentare.

Ungureanu a ajuns la sediul PNL în jurul prânzului, potivit Mediafax.

Discuţiile vizează variantele de asociere ale FC cu PNL, pornind de la scorul obţinut de partidul lui Ungureanu la alegerile europarlamentare, 2,6%, au relatat sursele citate.


Anterior, într-o declaraţie remisă Mediafax, preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, arăta că rezultatele alegerilor europarlamentare reprezintă ”un dezastru politic” la care au contribuit toţi politicienii de dreapta şi făcea apel la aceştia să lase deoparte orgoliile şi să unifice dreapta.

”România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia. Mai important decât persoana celui care va candida în toamnă este programul pe care dreapta îl va prezenta poporului român. Suntem datori să punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru eşecul de la prezidenţiale şi pentru capitularea dreptei în următorii zece ani”, declara Ungureanu.

abonare newsletter