Politică

Antonescu: Îmi voi ţine cuvântul şi voi DEMISIONA din fruntea PNL

Crin Antonescu declară, într-o postare pe Facebook, că rezultatul PNL este sub aşteptările liberalilor, el precizând: "Am anunţat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că îmi voi ţine cuvântul şi voi demisiona din fruntea Partidului Naţional Liberal!".

Liderul PNL, Crin Antonescu. Foto: Crinantonescu.pnl.ro Liderul PNL, Crin Antonescu. Foto: Crinantonescu.pnl.ro

"Este evident că la un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulţumit! Este un rezultat sub aşteptările noastre şi aşa cum am anunţat neatingerea obiectivului stabilit e un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum! Am anunţat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că îmi voi ţine cuvântul şi voi demisiona din fruntea Partidului Naţional Liberal! Voi anunţa acest lucru în şedinţa Biroului Politic Naţional voi anunţa acest lucru colegilor mei şi vom lua deciziile care se impun acolo!", se arată în postarea lui Antonescu.

Anterior, acesta declarase că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor, precizând că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii şi că va face acest anunţ în şedinţa BPN.


"La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat din campanie, neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum. Evident că îmi voi ţine cuvântul, nu s-a pus niciodată problema alfel. În şedinţa de la ora 14.00 voi anunţa colegii şi vom lua decizia acolo", a afirmat Crin Antonescu.

El a fost întrebat dacă este certă demisia sa din fruntea partidului. "Nu există niciun fel de dubiu în legătură cu acest lucru, numai că un preşedinte de partid nu-şi dă demisia în faţa presei, ci pentru că este o decizie politică, o face în faţa partidului său", a precizat Antonescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter