Politică

Emil Boc s-a prezentat la urne împreună cu soţia şi a votat "pentru cei care au crezut în Europa când i-a fost mai greu"

Primarul Emil Boc a votat la secţia 48 din Cluj-Napoca, "pentru cei care au crezut în Europa când i-a fost mai greu" şi pentru "cei care cred sincer în viitorul demn al României în UE", el spunând că viitorul politic al Uniunii Europene este important pentru România.

Emil Boc a votat la secţia de votare de la Şcoala nr. 10 din Zorilor. La ora 10.00 a fost prezent la urne împreună cu soţia şi cu candidatul PDL Cluj la europarlamentare, Daniel Buda şi senatorul Alin Tişe.

"Am votat cu cei care au crezut în Europa când i-a fost mai greu şi au apărat cu măsuri de dreapta valorile europene. Proiectul politic european este produsul dreptei. Se leagă de numele dreptei, iar azi mai mult ca oricând dreapta are nevoie să conducă Europa, pentru a asigura continuitatea. De asemenea, am votat cu cei care cred sincer în viitorul demn al României în UE şi nu cu cei care una spun în ţară şi alta la Bruxelles, sau una fac în ţară şi altceva fac la Bruxelles", a declarat primarul la ieşirea de la urne.


Boc i-a invitat pe clujeni să meargă la vot pentru că "destinul României se leagă de cel al Europei". 

El a mai spus că Europa este acum "la răscruce, din perspectiva destinului politic", iar orice alunecare spre forţele politice care doresc distrugerea UE ar însemna "un lucru extrem de rău pentru România".


"De aceea, viitorul politic al UE este important pentru România", a conchis Boc.

abonare newsletter